Баноффі - Image

Баноффі

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Дуже святковий і по вигляду і за смаком торт. Готується він, в принципі, досить легко і з ним зможе впоратися будь-хто. Адже тут не потрібно ніяких складних етапів та інгредієнтів, в яких можна зробити помилку (наприклад, розвести желатин, замісити тісто). Та й часу на приготування баноффі займе не надто багато, єдине, що потрібен час на остигання маси та охолодження (в цілому близько 3 годин), тому як варіант для «гості на порозі» такий торт не підійде. Але зате на день народження та інші свята він просто ідеальний варіант. Особливо, якщо торт прикрасити скибочками банану, кокосовою стружкою і тертим молочним шоколадом!

Ingredients for the recipe

Shortbread Cookies
120.00 - 189.00

Shortbread Cookies

per 1 kg

Ingredients

Shortbread Cookies

500 г.

Homemade Butter

220 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

30 г.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

100 г.

Pripravka Vanilla 2g

10 г.

Boiled Condensed Milk

300 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Aro Powdered Sugar 250g

30 г.

SantaVita Dried Bananas 100g

500 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 190°C. Печиво з половиною вершкового масла і цукром (білим) змішати і подрібнити в блендері. Утрамбувати масу у форму і поставити в духовку на 10 хвилин.

02

Вершкове масло розтопити, довести до кипіння, додати коричневий цукор і ванілін (половину). Влити згущене молоко. Добре перемішати і готувати близько 3-5 хвилин. Охолодити масу близько 2 годин у холодильнику.

03

Збити вершки з цукровою пудрою і ваніліном до стійкої піни. Банан очистити і нарізати скибочками. Додати банани до вершків і перемішати. На основу викласти масу зі згущеним молоком, потім - вершки з бананами. Покласти торт на 1 годину в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min