
Бананове соте з соусом праліне та кардамоном
Десерт "бананове соте з соусом праліне та кардамоном" принесе вам неземне задоволення. Ви відчуєте атмосферу приготування та подачі десертів кращих європейських будинків. Воно відмінно порадує вас сьогодні після обіду або, наприклад, за полуднем. Цей дивовижний смак і запах смажених бананів не залишить ні краплі розчарування і досади у вашому серці. Цей десерт не може не сподобається. Кардамон надає десерту того екзотичного аромату і витонченого смаку, який залишить незабутнє і тільки найприємніше враження від цього десерту. Він відмінно впишеться і на ваш святковий стіл. І, навіть, може стати головною, завершальною, приємною ноткою вашої званої вечері.
Ingredients
Масло вершкове
25 г.
Банани
4 шт.
Цукор коричневий
30 г.
Вершки 33-35%
100 мл.
Кардамон
3 г.
Морозиво ванільне
200 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Банани очистити від шкірки і розрізати на 4 частини (вздовж і впоперек). У сковороді розігріти трохи вершкового масла. Обсмажити банани.
02
Окремо розігріти ще трохи вершкового масла, додати цукор, вершки, кардамон і сіль. Потім довести соус до кипіння і варити близько 2 хвилин. Дати соусу загуснути. Викласти на тарілку банани, полити соусом і прикрасити кулькою морозива.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores