Яблучна граніта - Image

Яблучна граніта

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Dinner

Чи знали Ви, як рятуються жителі сонячної Італії від пекучої літньої спеки? Вони готують граніту – освіжаючий легкий десерт на сицилійський манер, що представляє собою колотий різнокольоровий фруктовий лід з цукром. Або іншими словами – заморожена комбінація фруктово-ягідного пюре і цукрового сиропу. За зовнішнім виглядом дуже схожа на щербет і сорбе, однак має більш щільну і зернисту консистенцію. А найголовніше – десерт можна приготувати з Ваших улюблених сезонних фруктів і ягід. Додайте в граніту трохи шампанського чи вина – і перед Вами приголомшливий десерт для святкового столу і приходу гостей. Вашій увазі яблучна граніта з приємним лимонним присмаком. Дуже смачно, просто і корисно.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

650 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

175 г.

Akvulya Still Water 2l

575 мл.

Lemon

100 г.

Preparation steps

01

Лимон помити, вичавити сік і натерти на тертці цедру. Сік, цукор і цедру нагріти в сотейнику і дати цукру розчинитися. Яблука помити, очистити і видалити серцевини.

02

Додати яблука в каструлю, готувати 5 хвилин. Потім дати охолонути і подрібнити в блендері. Поставити яблука в морозилку на 1 годину. Потім дістати, подрібнити блендером і знову поставити на 1 годину. Повторити цей процес ще 2 рази.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min