
Хрустка курка в лимонному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
150 г.
Chong Soy Sauce 1l
1,5 ч. л.
Freegold Red Sweet Wine 12% 0.75l
1,5 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 стебло
Ginger
1,5 ч. л.
Garlic
0,5 шт.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Auchan Sesame Oil 240ml
за смаком
Food Studio Chicken Broth 500ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати на середні смужки, покласти в миску. Залити соєвим соусом, додати вино, подрібнену зелену цибулю, тертий імбир, дрібно нарізаний часник, ретельно перемішати. Поставити в холодильник на 1 годину (ще краще на ніч).
02
У миску з куркою додати збите яйце, перемішати. Обваляти м'ясо в борошні. Розігріти сковороду до температури 190ºС, налити олію на чверть глибини сковороди.
03
Викласти на сковороду половину курки, обсмажити з кожного боку по 3,5-4 хвилини. Після, перекласти на паперовий рушник. Обсмажити другу половину м'яса, і також обсушити.
04
Після, викласти все м'ясо знову в сковороду, обсмажити протягом декількох хвилин до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Обсушити.
05
Змішати в мисці лимонний сік, цукор, сіль, кунжутну олію, 0,5 ч. л. борошна і бульйон. Ретельно перемішати.
06
Розігріти на середньому вогні сковороду, вилити лимонний соус, довести до загустіння, постійно помішуючи. Додати курку, перемішати. Подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)