
Тістечко з вершковим сиром і сухофруктами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Uzbek Dried Apricots
8 шт.
Roasted Almonds
8 шт.
Smok Dried Prunes 200g
8 шт.
Hazelnut
8 шт.
Saint Andre Creme Cheese 200g
115 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
60 г.
Homemade Butter
115 г.
Rud Leaf Frozen Dough
300 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
за смаком
Preparation steps
01
Подрібнити горіхи, висипати їх у миску, додати вершковий сир, перемішати. Зробити в сухофруктах надрізи, щоб вийшли кишеньки. Начинити кожен плід сирно-горіховою сумішшю. Окремо змішати цукор і тертий шоколад.
02
Викласти один лист тіста на присипаний борошном стіл. Накрити зверху харчовою плівкою, зверху на плівку вологий рушник. Через кілька хвилин прибрати плівку з рушником, тісто змастити топленим вершковим маслом, присипати зверху цукрово-шоколадною сумішшю, скласти навпіл в довжину, повторно змастити маслом і посипати сумішшю цукру і шоколаду. Розрізати тісто в довжину двома довгими смугами.
03
Викласти сухофрукти з краю смужки по діагоналі, накрити при цьому сухофрукт вільним краєм тіста, щоб утворився трикутник, продовжити так згортати до кінця смужки тіста. Виконати цю операцію з другою смужкою, а також з рештою тіста і сухофруктами.
04
Духовку розігріти до температури 180ºС. Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити його олією, викласти тістечка на деко, змастити кожне топленим маслом, поставити в духовку на 20 хвилин. Дістати готові тістечка з духовки, остудити, посипати цукровою пудрою, подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)