
Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
175 г.
Beef Forcemeat
175 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Steamed Rice
50 г.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Top Grade Wheat Flour
25 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Рис відварити до напівготовності, після - остудити. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору.
02
Змішати в мисці обидва фарші, додати обсмажену цибулю, вбити яйце, посолити і поперчити за смаком, додати вже остиглий рис. Ретельно перемішати.
03
Зліпити із фаршу кульки розміром з мандарин, обваляти в борошні, викласти у форму для випікання, яку потрібно попередньо змастити олією і присипати борошном.
04
У мисці змішати томатну пасту і сметану, посолити, додати трохи води, перемішати до однорідної консистенції.
05
Залити "їжачки" в формі томатно-сметанним соусом, поставити в розігріту до 180ºС духовку, випікати протягом 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)