
Класичне вівсяне печиво
Цілющі властивості вівсянки були відомі ще з часів Гіппократа. Вівсянка була відома своїми зміцнюючими імунітет властивостями. У Великобританію овес потрапив з Риму і вже з дванадцятого століття англійці настільки полюбили вівсяну кашу , що вона стала їх національним блюдом. Відразу згадується словосполучення "Ваша вівсянка сер" . Так в Англії вівсяна каша - це стратегічний продукт. Це і недарма , адже , вівсянка має дуже багатий хімічний склад. Овес багатий фолієвою кислотою , ніацином , вітамінами А , В1 , В2 , В5. У ньому багато аскорбінової кислоти , а також він містить мідь , марганець , залізо , кальцій , калій , натрій , магній , фосфор. Приготуйте сьогодні з цієї корисної крупи не менше корисне вівсяне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g
300 г.
Top Grade Wheat Flour
170 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати яйця і ще раз збити. Додати в яєчно-масляну масу вівсяні пластівці і перемішати.
02
Борошно з розпушувачем просіяти, додати до вівсяної масі і довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30-60 хвилин у холодильник.
03
Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати кульки і викласти їх на деко, трохи приплюснувши. Поставити в духовку і випікати печиво близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores