
Полуничне вершкове суфле
Фруктове суфле завжди було відмінним варіантом, якщо у вас не за горами приємний вечір у колі друзів або близьких. Адже така повітряно-легка і приємна страва порадує всіх ваших гостей. Адже не обов'язково, щоб ваш прийом запам'ятався, потрібно готувати дуже багато різних калорійних і важких для шлунка страв. Досить порадувати їх полуничним суфле. Тим більше, що такий десерт цілком може бути і як самостійна страва. А так як суфле французького походження, то воно не може не здивувати і не порадувати ваших гостей. Подавати десерт можна також із будь-яким солодким соусом або полити зверху теплим шоколадом.
Ingredients
Полуниця
300 г.
Цукор
150 г.
Вершки 33-35%
200 мл.
Желатин
15 г.
Preparation steps
01
Желатин залити теплою водою і дати повністю розчиниться. Потім трохи охолодити. Полуницю помити (або розморозити). Подрібнити полуницю блендером.
02
Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і збиті вершки. Додати в суміш желатин і довести до однорідної маси. Розлити десерт в келихи і поставити в холодильник на 3 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores