
Пиріг з журавлиною і яблуками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Homemade Butter
150 г + ще трохи для змазування форми
Vash Tsukor Sugar 10kg
140 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст.л
Top Grade Wheat Flour
1,5 - 2 склянки
Dobryk Baking Powder
0,5 ч.л
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
2 шт.
Cranberries
150 г
Preparation steps
01
Журавлину промити та висушити. Якщо використовується заморожена ягода, розморозити її і злити сік.
02
Духовку разігріти до 180°C.
03
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до розм'якшення, потім збити для об'ємності. Додати цукор (2 ч.л. залишити) і ванільний цукор і ще раз все добре збити.
04
Вбити одне яйце і перемішати. У решти яєць відокремити жовтки від білків і жовтки додати в тісто (білки не знадобляться).
05
У цю ж миску просіяти борошно (кілька столових ложок борошна залишити) разом з розпушувачем і добре перемішати тісто до однорідності.
06
Журавлину обваляти у борошні, що залишилося. Додати її до тіста і акуратно перемішати, щоб ягідки залишилися цілими.
07
Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти тісто і рівномірно розподілити його.
08
Яблука очистити від шкірки (можна не очищати), видалити сердцевинку і нарізати їх скибками.
09
Викласти яблука на пиріг, злегка вдавлюючи їх у тісто і формуючи з них таким чином дві квіточки. У серединку кожного можна покласти по ягоді журавлини. Посипати яблука цукром, що залишився.
10
Випікати пиріг у розігрітій духовці приблизно 50-60 хвилин до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)