
Ананасовий пиріг
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування ананасового пирога. Цей чудовий, повітряний, легкий пиріг може опинитися сьогодні на вашому столі, а ви зможете насолоджуватися його повітряним, вишуканим смаком за сьогоднішнім чаєм. Повірте, що ваше чаювання буде сьогодні похмурим, сірим і позбавленим будь-якої радості без цього чудового ананасового пирога. Він, як і всякий домашній пиріг, вимагає для свого приготування звичайного набору продуктів і трошки часу, але зате, коли ви його спечете, ви отримаєте грандіозне задоволення від свого творіння. Адже, це ваші невтомні руки постаралися сьогодні і спекли такий чудовий пиріг до чаю.
Ingredients
Масло вершкове
110 г.
Цукор коричневий
120 г.
Ананас консервований
340 г.
Ваніль
5 г.
Яйце куряче
2 шт.
Борошно
120 г.
Розпушувач
5 г.
Preparation steps
01
Кільця ананаса (половину) викласти на дно форми. Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще раз добре збити. Потім додати просіяне борошно з розпушувачем. Додати 4 столові ложки сиропу з під ананасів і довести тісто до однорідного стану.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і викласти ще шар ананасів. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores