
Легкий салат з маринованими печерицями
Дуже простий і одночасно смачний салат. Ви витратите мінімум часу на його приготування, але такий салат чудово підійде до м'ясних, рибних страв і страв з птиці або морепродуктів. Адже м'ясні та рибні страви краще всього подавати не з гарнірами, а саме з такими простими овочевими салатами. Пов'язано це з тим, що м'ясні страви добре засвоюються саме з овочами. За бажанням в салат можна додати огірки, трохи сиру (фети, бринзи або моццарели), спеції (існують спеціальні суміші спецій для салатів), часник, лимонний сік, будь-яку свіжу зелень. Якщо мариновані шампіньйони перебували в маринаді з оцтом, то в салат оцет можна не додавати.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Green Peppers
150 г.
Lollo Bionda Green Salad
100 г.
Onion
60 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Перець помити, очистити від насіння і нарізати так само, як і помідори.
02
Салат помити, просушити, нарвати руками. Печериці нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
03
Оливкову олію змішати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores