Креветки в томатному соусі - Image

Креветки в томатному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Спектр використання креветок широкий - це закуски і салати, супи, пироги, основні страви. Креветки люблять багато. Вони неймовірно смачні. Відносно користі креветки цінні перш за все своїм білком, на який не впливають заморозка або теплова обробка, а також йодом, що входить до їх складу, вони сприяють зміцненню імунної системи організму людини. Найчастіше їх просто відварюють і їдять вприкуску з пивом. Креветки в томатному соусі - страва, яку подають з гарніром. На гарнір до такої страви найкраще підійде рис. На стіл це блюдо потрібно подавати в гарячому вигляді. Креветки в томатному соусі - це одне з найпопулярніших середземноморських страв.

Ingredients

Креветки очищені

450 г.

Бекон

100 г.

Паприка

1 ст. л.

Орегано

1 ст. л.

Чебрець

1 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Томатна паста

2 ст. л.

Помідори, консервовані у власному соку

400 г.

Кукурудзяна крупа

150 г.

Сіль

1 щіпка

Перець чорний мелений

1 щіпка

Вершкове масло

2 ст. л.

Preparation steps

01

Викласти бекон, нарізаний невеликими шматочками на сковороду і смажити на середньому вогні до хрусткої скоринки. Відокремити сало.

02

Перемішати креветки з паприкою і сушеними травами, обсмажити з салом 2 хвилини.

03

Для соусу цибулю дрібно порізати, смажити 4 хвилини. Додати часник, смажити 30 секунд. Додати томатну пасту, нарізані помідори, тушкувати 1 хвилину, перемішати. Приправити сіллю і перцем, тушкувати пару хвилин.

04

Довести 3 склянки води до кипіння, додати крупу, зменшити вогонь. Коли суміш в каструльці стане кремовою, додати вершкове масло.

05

Викласти крупу, зверху креветки, залити соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min