
Гіркий шоколадно-апельсиновий мус
Ingredients for the recipe
Ingredients
Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
200 г.
Grand Marnier Cordon Rouge Orange Liqueur 40% 0.7l
2 ст. л.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Salt Egypt
0,1 ч. л.
Banka Spetsiy Orange Zest 90g
1 ст. л.
Domestic Cream 40%
200 мл.
Preparation steps
01
Зняти апельсинову цедру, висушити, перемолоти в кавомолці, після чого замочити в мисці з лікером на 30 хвилин.
02
Шоколад розламати на шматочки, викласти шматки шоколаду разом з нарізаним на шматки маслом в миску, поставити на водяну баню, розтопити, помішуючи до однорідної маси.
03
Збити яєчні жовтки до загустіння. Прибрати з вогню шоколадну масу, вмішати в неї збиті жовтки, лікер разом з цедрою, міксером всю масу збити до однорідної консистенції. Остудити при кімнатній температурі.
04
Окремо збити охолоджені вершки, в іншій мисці змішати білки з сіллю. Вмішати в шоколадну масу спочатку вершкову масу, після додати білкову, спочатку перемішати ложкою, потім за допомогою міксера.
05
Викласти мус по креманкам, дати настоятися 15-20 хвилин, після чого можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)