Мигдальні трюфелі з корицею  - Image

Мигдальні трюфелі з корицею

Number of servings: 8Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Цей рецепт один з варіантів приготування дуже смачних цукерок в домашніх умовах. Готується це вишукане частування дуже легко і швидко. З приготовленої мигдальної маси можна формувати не тільки кульки, але й інші форми, наприклад, ковбаски, зірочки і т.д. Любителі кокоса можуть посипати їх зверху кокосовою стружкою. Взагалі, мигдальні горішки користуються великою популярністю в усьому світі. Користь мигдалю була відкрита давно, і він зайняв гідне місце в медицині і в кулінарії. У кулінарії з меленого мигдалю отримують марципан, а стружка з його ядер використовується в десертах, салатах, як прикраса для тортів і пирогів, а також для приготування спиртних напоїв.

Ingredients

Мигдаль смажений

250 г.

Кориця мелена

10 г.

Родзинки

170 г.

Мед

50 г.

Олія оливкова

10 мл.

Какао

80 г.

Preparation steps

01

Мигдаль крупно подрібнити в блендері. Відкласти ⅕ частину. Далі покласти до горіхів в блендер родзинки і подрібнити до стану однорідної маси.

02

Потім додати мед, корицю і оливкову олію. Все перемішати і покласти масу на 1 годину в холодильник.

03

Какао просіяти на суху тарілку. Дістати масу, сформувати кульки (розміром з волоський горіх). Обкатати частину кульок в какао, а частину - в горіхах і покласти в холодильник ще на годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cookies honey-tahini

Cookies honey-tahini

10

30 min

Мигдальні трюфелі з корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua