
Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
75 г.
Carrots
50 г.
Pickled Cucumbers
40 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
75 мл.
Homemade Butter
20 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Terra Brand M Semolina 800g
10 г.
Top Grade Wheat Flour
15 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
5 г.
Preparation steps
01
Нашаткувати моркву, розігріти сковороду з вершковим маслом, висипати моркву в сковороду, влити трохи води, протушкувати, перекласти в миску.
02
Капусту нашаткувати, додати в розігріту сковороду, влити 20 мл. молока, також протушкувати. Перекласти до моркви.
03
У суміш моркви і капусти додати яйце, манну крупу, цукор і попередньо натертий огірок. Ретельно перемішати всі інгредієнти, сформувати шніцелі.
04
Змішати в мисці молоко, яке залишилося, всипати 5 г. борошна. Викласти шніцелі у форму для випікання, залити зверху молочним соусом, посипати тертим сиром, випікати в духовці до повної готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)