
Рулетики з курячої грудки з сиром брі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
1 шт.
Bons Mayennais Brie Cheese 50%
60 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Bread Crumbs
0,5 ст.
Top Grade Wheat Flour
3 ст. л.
Preparation steps
01
Грудинку відокремити від кістки, розрізати вздовж на дві половини. Кожну половинку розрізати ще на 2 пластини. Кожен пласт курки покласти між двома листами харчової плівки, обережно відбити до товщини 5-6 мм.
02
Сир нарізати на 4 однакових шматочка, при цьому зрізати з сиру шкірку. Кожен шматочок сиру покласти на пласт курки, згорнути в рулет.
03
У мисці змішати борошно і сіль з перцем. Запанірувати кожен рулет в борошняній суміші, після - в яйці. Потім, обваляти в сухарях.
04
Рулетики обсмажити на олії з усіх боків, до появи скоринки. При цьому спочатку необхідний сильний вогонь, після його потрібно зменшити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)