
Голубці з перловкою і морським коктейлем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Barley Groats
300 г.
White Cabbage
1 шт.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
100 г.
Spicy Mussels
100 г.
Pink Tomato in Packing
100 г.
Garlic
4 шт.
Red Onion
1 шт.
Green Basil, pc
20 г.
Parsley 70g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Капусту промити, очистити від старого листя, розібрати на окремі листочки. Відварити перлову крупу.
02
Змішати в мисці перлову крупу, нарізані креветки і мідії, подрібнені помідори і часник, нарізану петрушку і базилік, заправити все оливковою олією, перемішати. Додати за смаком сіль та перець.
03
Ошпарити листя капусти в окропі, після викласти на стіл, викласти начинку на кожен лист капусти, загорнути.
04
Викласти в пароварку, готувати протягом 10 хвилин. Подавати можна як гарячими, так і холодними.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)