
Шоколадні мафіни з какао
Напевно, все ж є в мафіні – англійській випічці – щось особливе і неповторне, якщо протягом трьох століть вона користується шаленою популярністю і любов'ю у ласунів усього світу. Якщо Ви ще не знайомі з цим дивовижним десертом, ми розповімо, чим же він підкорив мільйони сердець. Зверху – хрустка скоринка із свіжоспеченого повітряного тіста, всередині – соковита і масляниста (чого зазвичай так не вистачає у випічці), а головне щедра начинка, загорнута в ніжний пористий м'якуш і випливаюча при першому ж укусі. А аромат – божественний. Наші шоколадні мафіни – справжнє втілення майстерності англійських кондитерів. Відчуйте і Ви себе в ролі творця. Творіть, печіть – і отримуйте задоволення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Top Grade Wheat Flour
175 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
45 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Яйце збити міксером, додати розм'якшене масло і збити до пишного стану. Потім в яєчну суміш просіяти борошно, какао і розпушувач. Додати цукор і довести до однорідного стану.
02
Розігріти духовку до 200°C. Викласти тісто у формочки (заповнюючи їх на 3/4). Поставити форми в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores