
Батон фарширований оселедцем і яйцями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Light-salted Herring
0,5 шт.
Twix Extra Chocolate Bar White Chocolate 75g
0,5 шт.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
President Druzhba Processed Cheese 38% 70g
100 г.
Homemade Butter
3 ст. л.
Preparation steps
01
Батону необхідно після покупки день підсушитися трохи, оскільки м'який погано нарізати. Яйце відварити круто, остудити в холодній воді. У оселедця видалити кістки і шкірку.
02
Розрізати батон на дві частини уздовж. Витягнути м'якоть, перекласти її окремо в миску. Кожну половину батона промазати м'яким вершковим маслом, залишки масла додати до м'якоті батона. Яйця очистити, розрізати вздовж на дві половини.
03
В одну половину батона викласти оселедець, залишки також додати в миску до м'якоті і масла. У другу половину батона викласти половинки яйця, розрізом вгору.
04
У миску з м'якоттю батона додати плавлений сир, подрібнити за допомогою блендера суміш у мисці. Однорідну масу після блендера розділити на 2 частини, якими необхідно заповнити обидві частини батона.
05
З'єднати дві половини батона, ретельно притиснути, щоб не розпалося. Обернути батон харчовою плівкою, покласти в холодильник на ніч.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)