
Запіканка з рисом, яблуками та родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Steamed Rice
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Carrots
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Raisins
100 г.
Preparation steps
01
Молоко довести до кипіння.
02
У кипляче молоко засипати рис. Варити на середньому вогні 25 хвилин.
03
Рис прибрати з вогню. У гарячий рис додати масло, перемішати.
04
Натерти моркву на середній тертці.
05
Яблука нарізати кубиками.
06
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.
07
Жовтки додати в рис, перемішати.
08
У масу також додати яблука, моркву і родзинки.
09
Білки збити в піну.
10
Додати білки в рисову суміш, акуратно перемішати.
11
Форму застелити папером для випічки. Поставити масу в розігріту до 180°C духовку на 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)