
Качка з вишнею
Хоча м'ясо качки і трохи жорстувате (куряче набагато м'якіше), все ж качка - це відмінний варіант для гарного свята в колі сім'ї. М'ясо качки темнуватого кольору, а ще воно досить жирне. Так, качине м'ясо багате жирами. Але крім цього в м'ясі багато вітаміну В, фосфору, цинку, заліза, магнію і кальцію - практично весь набір мікроелементів. Цікаво, що саме в слов'янській кухні качку подають цілою. Для інших країн більш традиційна качка, яку запікають вже порізану на шматочки. У цій страві соус з вишень і і вина робить м'ясо не просто ароматним, але і пом'якшує його, надає незвичайний терпкуватий і навіть кислуватий смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Slavna Kachka 1 Category Chilled Duck
1,5 кг.
Nivea Fresh Cherry Spray Antiperspirant 150ml
500 г.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
1 ст.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Preparation steps
01
Натерти качку сіллю і перцем, поставити в духовку на 40 хвилин, періодично змочуючи маслом.
02
Вийняти з вишень кісточки, висипати в сковороду, тушкувати в червоному вині.
03
За 10 хвилин до приготування качки полити її вином з вишнями, посолити і поперчити за смаком.
04
Подавати качку гарячою разом із соусом після тушкування.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)