Суп-пюре з капусти романеско - Image

Суп-пюре з капусти романеско

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Романеско - це просто леді Гага у світі капусти - вже надто екстравагантно вона виглядає. Незважаючи на те, що більшість наших співвітчизників про неї не чули, існує цей гатунок доволі давно: перші згадки про неї зустрічаються ще у XVI ст. - саме тоді її почали вирощувати в околицях Риму, і там охоче й куштували. Залишаючись улюбленим дітищем італійців, на міжнародному ринку вона з'явилась порівняно недавно - у 90-их роках XX ст. І ось тепер "приїхала" і в Україну - просимо любити й шанувати! Тим більше що вона вже отримала визнання за свяй приємний горіхово-вешковий смак і ніжну текстуру.

Ingredients

Заморожений зелений горошок

300 г

Капуста романеско

500 г

Вершки жирністю 10-20%

200 мл

Сир моцарела

100 г

Помідори чері

8 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Капусту розділіть на суцвіття та відваріть в 1 літрі підсоленої киплячій воді (можна використовувати і проціджений м'ясний або курячий бульон) 10 хвилин.

02

Додайте зелений горошок та проваріть ще 5 хвилин.

03

Зніміть з вогню, трохи остудіть. Подрібніть овочі разом з бульоном за допомогою блендера.

04

Далі влийте вершки і знову доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і розлийте по тарілках.

05

Помидорки чері розріжте навпіл. Моцарелу розріжте на 4 частини, якщо кульки крупні, або просто дрібно наріжте сир. Якщо ви використовуєте міні-моцарелу, розріжте кожну кульку навпіл. Викладіть моцарелу і помидорки чері в тарілки з супом і подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп-пюре з капусти романеско – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua