
Салат з йогуртом і шпинатом
Вечірній голод цілком під силу вгамувати цьому дуже дієтичному і корисному салату. Його вживання не додасть дискомфорту вашому нічному відпочиноку. Смарагдовий шпинат наповнить вашу кров киснем і вранці ви прокинетесь у відмінному настрої. Про часник, який по праву називають ліками від тисячі хвороб складно сказати щось нове, але ось запах подобається далеко не всім. Проте у поєднанні з дієтичним кисломолочним продуктом - йогуртом, згадки про який зустрічаються ще у древніх греків, запах часнику не буде таким явним. Йоргут же, прекрасно втамовуючи відчуття вечірнього голоду, не додасть вашій фігурі таких непотрібних зайвих грамів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
900 г
Garlic
1 зуб.
Salt Egypt
1 ч. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя шпинату помити, видалити жорсткі стебла. Листя потримати над парою, поки вони трохи не пов’януть. Підсушити їх на паперових рушниках. Нарізати листя і покласти у велику миску.
02
Часник очистити, подрібнити, змішати з сіллю і додати в йогурт. Викласти шпинат в суміш з йогуртом і розкласти на пласкій великій тарілці.
03
Змішати томатну пасту, олію і перець – полити сумішшю салат. Накрити і охолодити. Перед подачею посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores