
Салат "Ситий пан"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Parsley 70g
1 пучок
Basil in Pot
1 пучок
Salt Egypt
10 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
20 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
3 шт.
Novus Marinated Nameko Mushrooms 530g
50 г.
Pork Tenderloin
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.
02
У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.
03
Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.
04
Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.
05
Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.
06
Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)