
Рулет із крабових паличок в лаваші
Варіантів рулету з лаваша існує багато. Вірменський тонкий лаваш, будучи за смаком абсолютно прісним, гармонійно поєднується з будь-якими начинками. В даному випадку з начинкою з яєць і крабових паличок, подрібнених і заправлених майонезом. Рулет із крабових паличок у лаваші - чудова закуска як для святкового столу, так і для пікніка. Часу на приготування такого рулету Ви витратите небагато, але перед подачею на стіл його для охолодження і просочення на 1 годину (як мінімум) потрібно поставити в холодильник.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Armenian Pita 200g
1 шт.
Frozen Crab Sticks
10 шт.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Яйця зварити, нарізати їх і крабові палички.
02
Змішати в мисці нарізані яйця і палички, додати сіль за смаком і майонез, перемішати. Суміш повинна бути густою.
03
Змастити майонезом лаваш, викласти начинку, розподілити по всій поверхні лаваша.
04
Згорнути рулетом, прибрати в холодильник на 1 годину. При подачі дістати з холодильника і нарізати на шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)