
Рагу з грибами і баклажанами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Onion
2 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Red Chili Pepper
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Lemon
1 шт.
Dill 70g
2 ст. л.
Parsley 70g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баклажани і гриби нарізати кубиками. Цибулю, солодкий перець, часник, чилі дрібно нарізати. З лимона вичавити сік. Кріп і петрушку дрібно посікти.
02
Поперчити баклажани паприкою і залишити на 10 хвилин. Потім ретельно промити, щоб прибрати гіркоту. Готувати на пару 10 хвилин.
03
Розігріти масло в сковороді на середньому вогні. Тушкувати цибулю, солодкий перець, часник, чилі, кмин 5 хвилин, до м'якості цибулі. Додати гриби і баклажан, тушкувати ще 10 хвилин.
04
Змішати воду і лимонний сік в однорідну масу. Додати цю суміш в овочі разом з кропом і петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)