
Мексиканський картопляний салат
Цей салат, мабуть, отримав свою назву завдяки своєму смаку. Всі знають, що мексиканська кухня славиться своєю гостротою та гіркуватістю. І правда, в нашому мексиканському картопляному салаті є і перчик чилі для гострих відчуттів, і часник для аромату і насиченого смаку. Так що, якщо ви шанувальник такої гострої їжі, тоді цей салатик для вас. При цьому, він може бути і повноцінною стравою, тому що в ньому присутня ситна картопля, соковитий перець і м'який авокадо. У цьому салаті змішалося все, щоб своїм приємним смаком і ароматом порадувати вас і ваших рідних. Так що не думайте, а скоріше приступайте до готування цього простого, але особливого салату.
Ingredients
Картопля
440 г.
Авокадо
1 шт.
Помідори
220 г.
Олія оливкова
10 мл.
Лимон
50 г.
Часник
1 зуб.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Перець чилі
50 г.
Перець солодкий
50 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і просушити картоплю. Авокадо помити, розрізати навпіл, видалити кісточку і очистити.
02
М'якоть розім'яти виделкою або дрібно нарізати. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Помідори помити, нарізати кубиками.
03
Солодкий перець і чилі помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. У великій мисці змішати картоплю, перці, авокадо, оливкову олію, лимонний сік, часник і цибулю. Додати сіль, перець і все акуратно перемішати, розкласти салат на порційні тарілки і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores