
Мариновані креветки в беконі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
2 шт.
Raw King Prawns
16 шт.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
20 г.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Chilled Bacon
300 г.
Cilantro 70g
30 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Креветки очистити. У мисці змішати мед, соєвий соус, подрібнений часник, натертий імбир і мелений перець, ретельно перемішати. Покласти в миску з маринадом креветки, залишити на 1 годину маринуватися.
02
Бекон нарізати тонкими скибочками. Загорнути кожну креветку в бекон, обсмажити на сковороді-грилі.
03
У мисці змішати майонез і лимонний сік, додати подрібнену кінзу і цедру лимона. Перемішати. Додати в миску сіль і перець за смаком.
04
При подачі викласти попередньо підсмажені тости на тарілку, на них викласти готові креветки в беконі, подавати з соусом із майонезу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)