
Густий цибулевий суп із сирними булочками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
4 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
140 г.
Top Grade Wheat Flour
270 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
6 ст. л.
Bay Leaf
1 шт.
Carrots
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
675 мл.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
600 мл.
Garlic
1 шт.
Packed Onion from 3kg
500 г.
Preparation steps
01
У каструлі розтопити 75 г. вершкового масла, дрібно нарізати цибулю з часником, висипати їх у каструлю з маслом, обсмажити на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин до м'якості. Всипати 40 г. борошна, тушкувати 1 хвилину, поступово влити бульйон постійно помішуючи, довести до кипіння. Влити 600 мл. молока, повторно довести до кипіння.
02
Посолити і поперчити за смаком суміш в каструлі, влити лимонний сік, додати лавровий лист. Накрити кришкою каструлю, тушкувати протягом 25 хвилин. Після чого видалити лавровий лист з каструлі.
03
Додати попередньо натерту моркву, варити 2-3 хвилини. Влити вершки, довести до кипіння. Зняти з вогню каструлю.
04
У мисці змішати пекарський порошок, борошно, дрібку солі, перемішати, втерти масло, маса повинна бути крихтою. Додати яйце, сир, влити молоко, замісити тісто.
05
Сформувати з тіста кульки, випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 220°C, випікати поки не піднімуться.
06
При подачі розлити суп в тарілки, в кожну покласти по булочці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)