
Ніжний омлет з грибами і сиром
Для того, щоб приготувати омлет за всіма правилами, потрібно не помилитися з кількістю вершків (або молока), яке потрібно додати до яєць для збивання. Орієнтир такий: вершків на одне яйце відміряйте дві половинки шкаралупи розбитого яйця. Збивається вершково-яєчна маса в одному напрямку до стадії пишної пінки і відразу ж виливається на попередньо розігріту сковорідку бажано з товстим дном. Ідеально готувати омлет на вершковому маслі, але можна використовувати і рослинне. Ось такі маленькі таємниці. В якості наповнювача для омлету в запропонованому рецепті використовуються обсмажені попередньо печериці і твердий сир. Омлет за цим рецептом у Вас вийде дуже ніжним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Royal Champignons
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити, нарізати скибочками і обсмажити. Потім відкласти в сторону. Сир нарізати скибочками або натерти на крупній тертці.
02
Яйця збити з вершками до пишного стану. Вилити суміш на розігріту сковороду, накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин на маленькому вогні.
03
Потім викласти гриби і сир. Залишити під кришкою ще на 3 хвилини. Потім скласти омлет в два рази (або краї скласти до центру). Обсмажити складений омлет по 1-2 хвилині з кожної сторони.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)