
Часниковий соус з петрушкою і селерою
Приготувати правильний соус до страви - це теж неймовірно важко. Тому що підібрати зі всієї палітри продуктів потрібні інгредієнти для соусу - це дуже тонка справа. Недарма кулінари змагаються своєю майстерністю в приготуванні соусів. А соус - це доповнення до страви. Саме правильно підібраний соус змушує страву розкритися і заграти новими фарбами і відтінками. Ми вам пропонуємо перевірений рецепт приготування часникового соусу з петрушкою і селерою. Простий у приготуванні, смачний і дуже корисний соус. Він відмінно підійде до парової білої риби, курячої грудки, запечених або приготованих на пару овочів. Втім, з таким соусом можна запікати рибу, овочі, курку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
40 г.
Celery Stalk
100 г.
Garlic
1 зубчик
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
0,5 ч. л.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Всі інгредієнти помити і почистити.
02
Видалити у селери жорсткі волокна, а потім нарізати її шматочками.
03
У блендері збити петрушку, часник, селеру, сіль і 3 столові ложки води. Додати в соус олію. І ще раз все збити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)