
Курча по-римськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
2 шт.
Chicken Thigh
2 шт.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Red Pepper
1 шт.
Metro Chef Slicing Prosciutto Crudo 250g
100 г.
Garlic
2 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Fresh Thyme 50g
1 ст. л.
Oregano in Pot 200g
1 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
100 мл.
Iberica Capers 250g
2 ст. л.
Parsley 70g
50 г.
Yellow Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Видалити з м'яса шкіру, натерти сіллю і перцем. Обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії, до золотистої скоринки.
02
Витягнути м'ясо зі сковороди, замість нього на сковороду додати подрібнений перець і шинку. Готувати протягом 5 хвилин, після чого додати на сковороду нарізаний тонкими частинками часник. Тушкувати ще 1 хвилину.
03
Додати чебрець і орегано, подрібнені помідори на сковороду, вилити вино і бульйон. Перемішати суміш, додати вже обсмажене м'ясо.
04
Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, готувати 20-30 хвилин.
05
Викласти м'ясо з соусом в ємність з герметичною кришкою, прибрати в холодильник на 8 годин. При подачі підігріти м'ясо, і додати в соус каперси і посічену петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)