
Морквяний салат з крабовими паличками
Улюблений усіма крабовий салат має масу різних варіантів приготування. Використання моркви для приготування крабового салату зробить його не тільки смачним і поживним, але і корисним. Адже морква по своєму складу - це просто джерело вітамінів і мінеральних речовин, необхідних для організму людини. Моркву додають сиру, але зустрічаються варіанти приготування і з вареної, і з обсмаженої. Це вже за смаком, хто як любить. Якщо салат здається злегка пріснуватим, то можна додати в нього лимонний сік. Зазвичай всі інгредієнти перемішують, але як варіант, можна укласти в скляні міні-салатниці шарами, вийде дуже красиво - вдалий варіант для святкового столу.
Ingredients
Яйце куряче
3 шт.
Морква
200 г.
Часник
10 г.
Майонез
30 г.
Крабові палички
150 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Моркву помити і нашаткувати (як для корейської моркви). Крабові палички нарізати соломкою.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores