Капоната - Image

Капоната

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

По своїй суті капоната - це овочеве рагу. Страва прийшла до нас з Італії. Готується вона дуже швидко. Подається, як гарячою, так і холодною. Страва смачна в будь-якому вигляді і це є її перевага. Це означає, що влітку її добре їсти холодною, так як вона добре охолоджує організм і в той же час підживлює його корисними речовинами. Взимку її дуже смачно їсти гарячою - вона дійсно добре зігріває зсередини. Смак страви приголомшливий. У її склад входять баклажани і помідори, які дуже гармонійно поєднуються між собою і дають відмінний грибний присмак страві. Білий винний оцет дуже добре підкреслює овочеву легкість страви. А кедрові горішки нададуть деякої нотки пікантності страві і довершать цей ансамбль.

Ingredients for the recipe

Eggplant
15.70 - 84.90

Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Eggplant

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Onion

1 шт.

Celery Stalk

3 шт.

Pink Tomato in Packing

800 г.

Iberica Capers 250g

1 ст. л.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ст. л.

Develey White Wine Vinegar 6% 250g

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Баклажан промити, нарізати кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин.

02

Подрібнити цибулю, селеру і помідори. Готувати суміш до м'якості селери (хвилин 15), додати каперси, кедрові горіхи. Все перемішати.

03

У розігрітій сковороді на оливковій олії обсмажити кубики баклажана приблизно 10 хвилин.

04

Окремо змішати винний оцет, цукор, сіль і перець. Підігріти на невеликому вогні.

05

Отриманий соус змішати з усіма овочами, приготованими раніше, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до м'якості всіх овочів.

06

Залишити капонату остигати, потім поставити в холодильник. Подавати страву холодною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min