
Млинці тірамісу
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
2 ст.
Aromiks Cocoa Powder 100g
2 ст. л.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Baking Soda 500g
0,5 ч. л.
Salt Egypt
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1,5 ст.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Homemade Butter
4 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Pripravka Vanilla 2g
2 ч. л.
Galka Espresso Strong Ground Coffee 225g
4 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Auchan Сream 30% 200ml
200 мл.
Preparation steps
01
Для приготування крему, в мисці збити вершки з сиром маскарпоне і цукром. Прибрати на певний час в холодильник.
02
Для млинців, в мисці змішати борошно, розпушувач, цукор, какао-порошок, додати соду і сіль. Перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
03
В окремій ємності змішати молоко і сметану. Додати еспресо, вбити яйця, розтоплене вершкове масло, висипати ванілін. Перемішати.
04
Змішати молочну суміш з сухою сумішшю, перемішати до повного видалення грудочок.
05
Насмажити на сковороді млинців з отриманого тіста. Викласти готові млинці на тарілку, між кожним змастити кремом, зверху також викласти крем, присипати какао.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)