
Запечені яблука
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Walnut
2 ст. л.
Raisins
2 ст. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Preparation steps
01
У невелику ємність покласти дрібно порізані волоські горіхи, родзинки, цукор і корицю. Все ретельно перемішати.
02
З яблук вирізати неїстівну частину. Зрізати частину яблука біля хвостика.
03
Вийняти серцевину і насіння за допомогою ложки або ножа.
04
Яблука наповнити родзинково-горіховою сумішшю і поставити у форму для запікання. Налити приблизно третину склянки води на дно форми або деко. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 30 хвилин.
05
Запечені яблука можна вживати як в гарячому, так і холодному вигляді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)