
Тушкована курка з селерою і кабачками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 шт.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
Celery Stalk
5 стебел
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
5 ст. л.
Dill 70g
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курку нарізати середніми шматками, натерти сіллю і перцем. Розігріти сковороду із олією, викласти шматки м'яса на сковороду, обсмажити до золотистого кольору.
02
Нарізати кубиками лимони, селеру та кабачки. Помідори нарізати кружечками. Кріп ретельно промити під холодною водою і подрібнити.
03
Змастити форму для випікання олією, викласти в неї підсмажену курку, зверху викласти на курку овочі, покласти зверху помідори і присипати кропом. Скропити олією.
04
Поставити форму в духовку на 1 годину, при цьому температура повинна бути 250°C. Витягнути з духовки форму, перемішати м'ясо з овочами, так щоб курка опинилася зверху овочів. Поставити в духовку ще на 15 хвилин, до появи рум'янцю на м'ясі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)