
Полунично-імбирний пунш
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
350 г.
Casa Rinaldi Lime Juice 200ml
3 ст. л.
Khortytsa Сlassic 40% 0.5l
1, 5 ст.
Devaitis Carbonated Mineral Water 2l
700 мл.
Ginger
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0, 3 ст.
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Для початку потрібно приготувати полунично-імбирний сироп. Для цього потрібно помити і порізати полуницю. Корінь імбиру натерти на тертці. Помістити 1/2 склянки полуниці, імбир, цукор і третину склянки води в невелику каструльку і поставити на вогонь. Довести до кипіння, постійно помішуючи, щоб цукор розчинився. Потім зменшити вогонь і готувати, періодично помішуючи, поки полуниця не розм'якшиться.
02
Потім необхідно дати охолонути сиропу, далі його потрібно процідити.
03
Нарізати полуницю, імбир, що залишилися, і додати лаймовий сік у банку. Подавити продукти зворотньою стороною дерев'яної ложки або лопатки.
04
Потім влити горілку і сироп. Потрібно дати пуншу настоятися в холодильнику близько години. Потім пропустити напій через сито в чашу для пуншу. Додати мінеральної води, кілька шматочків полуниці і лайму. Корицю - за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)