
Крекери з маком і чеддером
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Sto Pudiv Corn Flour 500g
50 г.
Poppy
1 ст. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Dobryk Baking Powder
0,25 ч. л.
Homemade Butter
125 г.
Armando Cheddar Cheese
200 г.
Akvulya Still Water 2l
6 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці обидва види борошна, сіль, мак і розпушувач. Розм'якшене масло нарізати на шматочки, додати в миску з борошняної сумішші, вручну замісити тісто.
02
Додати в борошняну суміш натертий сир і 4 ст. л. води. Перемішати. Якщо тісто сухе, додати ще трохи води.
03
Викласти тісто на стіл, розкачати, згорнути навпіл, знову розкачати. Так повторити кілька разів. Розкачати в тонкий лист, розрізати на дві частини. Кожну половину згорнути в рулет, загорнути в харчову плівку, прибрати на 1 годину в холодильник.
04
Духовку розігріти до 200°C. Викласти тісто на стіл, присипаний борошном. За допомогою формочки вирізати крекери. Викласти печиво на деко, застелене папером і змащене маслом.
05
Яйце збити з невеликою кількістю води, змастити крекери яєчною сумішшю, зробити виделкою отвори в крекерах, посипати морською сіллю.
06
Випікати протягом 12-14 хвилин до золотистого кольору. Охолодити готове печиво. Перед випіканням нової партії крекерів необхідно охолоджувати щоразу пергамент.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)