
Крем заварний
Перед вами, напевно, один з найпопулярніших кремів, які використовуються в тортах і тістечках. Якщо ви подивитеся опис приготування, то зрозумієте, що цей крем досить просто приготувати. Якщо ви збираєтеся його використовувати не відразу, то зберігайте його в холодильнику, але попередньо покладіть зверху м'які шматочки вершкового масла. Це необхідно для того, щоб на поверхні крему не утворилася плівка (таке ж ви можете спостерігати при зберігання соусів). Тоді, перед тим як використовувати крем, достатньо буде перемішати його. Та й вершкове масло додасть дуже ніжний і приємний смак і аромат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Preparation steps
01
Відокремити білки від жовтків. Трохи збити жовтки з цукром, додати борошно і розмішати. Додати в яєчну суміш молоко і поставити на маленький вогонь. Проварити, збиваючи вінчиком, але не кип'ятити. Вимкнути вогонь, додати в крем ванілін і збити вінчиком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores