
Чізкейк із білим шоколадом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shortbread Cookies
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Toffifee White Chocolate Candies 125g
200 г.
Preparation steps
01
Змолоти печиво в крихти. Вершкове масло розтопити (60 г.), додати до печива, перемішати. Розподілити по формі подрібнене печиво (дуже зручно приминати чашкою). Поставити хвилин на 10 у духовку (170°С).
02
Поки форма в духовці, збити міксером маскарпоне з цукром. Ввести по одному яйця. Збивати на невеликій швидкості, як тільки все перемішалось - достатньо. Розтопити шоколад з вершковим маслом (40 г.) та додати до нього маскарпоне. Вилити отриману суміш на корж. Залити деко гарячою водою, якщо чізкейк пектиметься на водяній бані. Поставити форму на деко та відправити в духовку приблизно на годину. Температура не вище 170°С.
03
Через годину чізкейк "схопиться", але в середині ще буде нещільний. Значить готово. Дати йому охолонути, провести ножем по краям форми та поставити на ніч у холодильник. Різати теплим ножем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)