Торт "Мурашник" - Image

Торт "Мурашник"

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Буває, іноді дивишся рецепт - і неначе відразу поринаєш у спогади з дитинства. Згадуєш до дрібниць смак тієї страви, і тебе зохоплюють приємні хвилини з минулого. Але час минув, і ми в змозі самі приготувати ту чи іншу страву. Це можна сказати про наш наступний рецепт торта "Мурашник". Він цікавий не тільки своїми смаковими особливостями, а й формою. Він дійсно нагадує невеликий мурашник. Погодьтеся, це дуже цікава ідея для дитячого свята. Ваші дітки будуть у захваті від такого цікавого десерту з незвичайною формою. Та й дорослим він теж сподобається. Такий смачний торт не може бути непоміченим.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

530 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

80 г.

KhMZ Sour Cream 20%

200 г.

Olkom Stoloviy Margarine 82.2%

200 г.

Salt Egypt

3 г.

Baking Soda 500g

4 г.

Boiled Condensed Milk

400 г.

Homemade Butter

200 г.

Preparation steps

01

Просіяти борошно. Додати до нього маргарин, цукор, сметану та все перемішати. Замісити тісто. Пропустити тісто через м'ясорубку. І викласти його на деко. Запікати при 180°С до золотистого кольору.

02

Поки печеться тісто, приготувати крем: в миску покласти масло, відкрити варене згущене молоко. Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.

03

Готове печиво перекласти до миски та подрібнити товкмачкою. Будуть не тільки крупинки, але й крихти, не потрібно лякатися, вони тільки сприяють скріпленню торту в результаті.

04

Вилити до крихт крем. Все ретельно перемішати. Взяти велику гладеньку тарілку та викласти торт гіркою.

05

Поставити торт до холодильнику на 3 години - щоб торт "схопився". Краще на ніч.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min