
Яблучні кекси з курагою
Якщо Ви любите дивувати солодкими кулінарними шедеврами рідних і близьких – приготуйте ось ці чудові яблучні кекси з курагою. Ця чудова випічка і корисна, і дієтична, і пісна одночасно, а тому ідеально підійде для дитячого харчування і тих господинь, які бажають спекти смачненькі солодощі, забувши про яйця і калорійне вершкове масло. Саме завдяки додаванню тертих яблук в тісто кексики стають дуже ароматними. Кращий сорт – звичайно ж, антонівка, відома своєю пружною структурою і приємною кислинкою, яка ідеально поєднується із солодкою курагою. Якщо Ви – молода матуся, і у Вас є зайва баночка яблучного пюре, процес приготування стане взагалі елементарним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Uzbek Dried Apricots
60 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл.
Preparation steps
01
Курагу промити, залити окропом на 10 хвилин, а потім дрібно нарізати. Просіяне борошно з розпушувачем, цукор, корицю і курагу змішати. Яблука помити, видалити серцевини, очистити, дрібно натерти.
02
До борошняної суміші додати яблука і рослинну олію. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores