
Яблочно-грушевая шарлотка
Ох, вже ця французька шарлотка. Володарка сердець ласунів. Легенда свідчить, що цей солодкий яблучний пиріг з бісквітного тіста був випечений французьким кондитером своїй коханій Шарлотті. Яблука як головний компонент шарлотки – одні з найбільш доступних і корисних фруктів, відомих людству, тому цей смачний десерт користується великою популярністю далеко за межами своєї батьківщини. Найбільш вдалим сортом для приготування шарлотки є, звичайно ж, антонівські пружні яблучка. Властива їм легка кислинка чудово доповнює приємну солодкість бісквіта. Ми ж пропонуємо трошки змінити класичну рецептуру цього відомого на весь світ пирога і додати в начинку ароматні груші.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
120 мл.
Baking Soda 500g
3 г.
Lemon
10 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
200 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Eco Ground Cinnamon
3 г.
Preparation steps
01
Яйця з цукром і кефіром збити міксером. Додати соду, погашену лимонним соком, просіяне борошно і корицю. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Яблука та груші помити, очистити і нарізати шматочками. Викласти фрукти в форму і залити тістом. Духовку розігріти до 200°C. Поставити форму з пирогом в духовку і випікати близько 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores