Яблочно-грушевая шарлотка - Image

Яблочно-грушевая шарлотка

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Ох, вже ця французька шарлотка. Володарка сердець ласунів. Легенда свідчить, що цей солодкий яблучний пиріг з бісквітного тіста був випечений французьким кондитером своїй коханій Шарлотті. Яблука як головний компонент шарлотки – одні з найбільш доступних і корисних фруктів, відомих людству, тому цей смачний десерт користується великою популярністю далеко за межами своєї батьківщини. Найбільш вдалим сортом для приготування шарлотки є, звичайно ж, антонівські пружні яблучка. Властива їм легка кислинка чудово доповнює приємну солодкість бісквіта. Ми ж пропонуємо трошки змінити класичну рецептуру цього відомого на весь світ пирога і додати в начинку ароматні груші.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Zarog Kefir 2.5% 870g

120 мл.

Baking Soda 500g

3 г.

Lemon

10 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

200 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g

200 г.

Top Grade Wheat Flour

400 г.

Eco Ground Cinnamon

3 г.

Preparation steps

01

Яйця з цукром і кефіром збити міксером. Додати соду, погашену лимонним соком, просіяне борошно і корицю. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Яблука та груші помити, очистити і нарізати шматочками. Викласти фрукти в форму і залити тістом. Духовку розігріти до 200°C. Поставити форму з пирогом в духовку і випікати близько 40-45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min