Гарбузовий хліб - Image

Гарбузовий хліб

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком. Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним. А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість. Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40 - 18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

500 г

Baking Soda 500g

5 г

Eco Ground Cinnamon

10 г

Hokkaido Pumpkin

300 г

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Almond Nuts 150g

150 г

Salt Egypt

за смаком

Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g

250 мл

Preparation steps

01

Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

02

Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.

03

З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.

04

Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.

05

Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min