Креветки по-креольськи
Так як креветки виловлюють круглий рік, знайти їх в супермаркеті не складе труднощів. Але тут теж є свої нюанси. Термін зберігання їх дуже малий. Тому після того, як їх піймали, їх відразу ж термообробляють і заморожують. У такому вигляді вони і потрапляють в магазини. І саме тому приготувати їх не важко. До того ж і часу потрібно зовсім мало. Креветки по праву вважаються зразком здорової їжі, так як в них є дуже багато речовин, які потрібні людині. Крім фосфору, йоду і натрію в них є ще дуже багато корисних елементів. Також приємно те, що в них мало жирів і багато протеїну, тому приготувавши креветки по-креольски, ви можете їх подавати і до вечері теж.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л
Salt Egypt
за смаком
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
1100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Spice Pepper Mix
1 ч. л.
Preparation steps
01
Змішати у великій мисці оливкову олію зі спеціями і ретельно перемішати.
02
Додати очищені креветки і перемішати.
03
Викласти креветки на велике деко.
04
Запікати 10-12 хвилин, до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores