
Турецькі булочки з картоплею і сиром фета
Всі, хто любить різну випічку, зверніть увагу на цей рецепт. Ми пропонуємо вам спробувати зробити несолодкі булочки з картоплею і фетою. Такі булочки цілком підійдуть для відмінного ситного сніданку, їх можна брати із собою в школу на обід або на роботу для перекусу. Загалом, вони підійдуть для будь-якого зручного випадку. Головне, що вони досить поживні, і з'ївши таку випічку, ви не будете відчувати голод. Так що можете не переживати за своїх дітей - вдень у школі вони не будуть голодувати. Також випічку можна подавати на стіл до будь-якого зручного випадку. Фета робить булочки м'якими, а картопля - більш поживними. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
20 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Packed Potatoes
220 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
100 г.
Sesame
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Молоко трохи підігріти. Розмішати в теплому молоці цукор, додати дріжджі і повністю їх розчинити. Залишити бродити на 15 хвилин. Фету розкришити.
02
Духовку розігріти до 200°C. Картоплю помити і запікати в духовці близько 60 хвилин. Потім дістати, охолодити, очистити і розім'яти. Потім додати дріжджі, сіль, рослинну олію, сир, просіяне борошно.
03
Духовку розігріти до 180°C. Із отриманої маси замісити тісто. Залишити тісто мінімум на 1,5 години. Розділити його на 12 частин. Зробити булочки, присипати кунжутом і викласти на деко. Залишити на 30-40 хвилин. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores