
Томатний магрибський суп
Дивно буде, якщо сказати, що ця страва популярна тільки в країнах Близького Сходу. Не так давно вона запала в душу і жителям нашої країни, і не лише (прихильників цієї кухні дуже багато). Одна згадка про арабську кухню налаштовує нашу уяву на щось особливе і яскраве. Так-то воно і є: прянощі та спеції - традиційно одна із складових страв східних країн, які і надають їх кулінарним шедеврам особливої пікантності. Один з них ми з вами й приготуємо - це томатний суп. З нашими традиційними супами він не схожий, ви в цьому безсумнівно переконаєтеся, коли спробуєте. Він містить багато спецій і прянощів, що не характерно для наших страв. Взагалі, треба просто спробувати!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Onion
1 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Lemon
1 шт.
Ginger
15 г.
Eco Roman Cumin 15g
за смаком
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Parsley 70g
пучок
Eco Ground Coriander
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю обчистити від лушпиння і нарізати; натерти очищений імбир. Налити в сотейник маслинову олію додати цибулю, імбир, корицю (мелену), насіння кмину і все обсмажити.
02
Помідори нарізати і приєднати до цибулі. Влити сюди ж курячий бульйон, заправити все медом, петрушкою, кинзою (рубаною). Посолити, поперчити і довести до кипіння, далі тушкувати на слабкому вогні пару хвилин, при цьому помішуючи.
03
Суп, що одержали, охолодити. Додати в нього лимонний сік, а потім помішати. Перед подачею, в тарілку з супом можна додати скибочку лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores