
Суп із квашеної капусти по-угорськи
Те, що квашена капуста - дуже корисний продукт, факт незаперечний. Як і в будь-якому іншому вигляді, квашена капуста - це величезне джерело вітаміну С. Найчастіше її вживають, як салат, заправлений олією. Також вона може бути включена до складу різних страв. Суп із квашеної капусти по-угорськи готується досить просто і є варіантом оригінальної першої страви. Квашена капуста надає супу неповторний аромат і кислуватий смак. Заправляють суп сметаною. Перед самою подачею суп кип'ятять кілька хвилин. Подають гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Цей наваристий суп добре підійде для сімейної вечері, особливо в холодну пору року.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sauerkraut
200 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Source Naturals OmegaEPA Fish Oil 100 softgels
50 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
50 мл.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Smoked Chicken Sausage
50 г.
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Garlic
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.
02
Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.
03
Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.
04
Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores